foto

Klára Javoříková

  • nar. 20.9.1982 (36 let)
    Lukov u Zlína, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Klára Javoříková, narozená 20.9.1982 v Lukově u Zlína, vystudovala obor Filmová věda na Univerzitě Palackého v Olomouci, jako asistentka zvuku a mikrofonistka působí od roku 2007, jako samostatná zvukařka od roku 2011.

Klára Javoříková

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Hra
Na střeše
2018 Chvilky
2014 Pojedeme k moři
2013 Bella Mia

Dokumentární

2017 Jít za svým snem (TV seriál)
Viktor Mácha, industriální fotograf (S02E05)
2014 Růža (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
VSCO Cam apk full | Aliens in America | Sacred Games