foto

Saskia Burmeister

  • nar. 12.2.1985 (34 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Black & White & Sex
Min Min
2010 Cold Sore
2008 Ve skladišti
2007 The Jammed
2005 Hating Alison Ashley
Žid
2004 Geniální průšvihy (TV film)
Thunderstruck
2003 Ned Kelly
2002 Zapomenutá přísaha

TV seriály

2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Red Reef (S03E13)
Black Gold (S03E12)
Secret Cargo (S03E11)
další epizody (13)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (S02E13)
Friends Close, Enemies Closer (S02E12)
A Brilliant Career (S02E11)
další epizody (13)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Cometh the Hour (S01E13)
Deep Water (S01E12)
Chinese Whispers (S01E11)
další epizody (13)
Pirate Islands: The Lost Treasure of Fiji (TV seriál)
2004 Geniální průšvihy (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miracle That We ... | 300: A Ascensão do Império (300: Rise Of An Empire) 2014 | Zoe und Raven – Freiheit im Sattel