foto

John Michael Higgins

  • nar. 12.2.1963 (56 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Bostonu v Massachusetts. Jeho rodiče se museli velmi často stěhovat kvůli práci, takže prakticky vyrůstal po celé Americe. Už od malička hrál v regionálních divadlech a na střední škole v Bethesday se herectví a hlavně komedii začal věnovat naplno. V roce 85 dokončil vysokou školu Amherst College.

Ze začátku své kariéry se angažoval hlavně v televizních seriálech, kde byl však obsazován spíše do epizodních rolí. Hraní menších rolí mu vydrželo i později, když se začal více zajímat o film. To se změnilo v roce 2007, kdy dostal možnost hrát výraznější role hned ve dvou filmech, BOŽSKÝ EVAN a SANTA MÁ BRÁCHU s Vincem Vaughnem v hlavní roli. O rok později si zahrál i po boku Jima Carreyho ve filmu YES MAN.

John je ženatý s divadelní herečkou Margaret Walshovou.Má dceru Masie a syna Waltera.

deadboy

Herecká filmografie

Filmy

2018 Harvey Birdman, Attorney General (TV film)
Scooby-Doo a Batman: Spolu a odvážně
Status Update
2017 #REALITYHIGH
Ladíme 3
Shimmer Lake
2016 Guatdefoc
Internet Famous
Is That a Gun in Your Pocket?
Mascots
2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
Ladíme 2
2014 Breaking the Bank
Letadla 2: Hasiči a záchranáři
Phineas a Ferb: Star Wars (TV film)
Sofie První: Kletba princezny Ivy (TV film)
Tell
Terry the Tomboy (TV film)
Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Souboj s Antikristem
2012 Burákova cesta časem
Ladíme!
My Uncle Rafael
Máme rádi velryby
Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
2011 6 Month Rule
Koupili jsme ZOO
Zkažená úča
2009 Chceš mě, chci tě
Loudilové
Trable v ráji
Uvaříme, uvidíme…
2008 Yes Man
2007 Božský Evan
Neuvěřitelný život rockera Coxe
Santa má bráchu
The Thick of It (TV film)
2006 Nominace na Oscara
Rozchod!
2005 English as a Second Language
Finty Dicka a Jane
2004 Blade: Trinity
Jimmy Glick v Lalawoodu
Když se setmí
Killer Diller
2003 Muž se srdcem kovboje (TV film)
Vichřice
2002 Burbs, The (TV film)
Teddy Bears' Picnic
2001 Muž, který nebyl
2000 7 dní života
Nejlepší show
1999 Andrew - člen naší rodiny
1997 G. I. Jane
Vrtěti psem
1996 Noční šichta (TV film)
1988 Polibek upíra
1986 Class of '86

TV seriály

2018 Fortune Rookie (TV seriál)
Great News (TV seriál)
Early Retirement (S02E13)
The Fast Track (S02E12)
Competing Offer (S02E11)
další epizody (7)
Bobovy burgery (TV seriál)
Roller? I Hardly Know Her! (S09E08)
2017 Great News (TV seriál)
Love Is Dead (S02E09)
Night of the Living Screen (S02E05)
Award Show (S02E04)
další epizody (16)
Bobovy burgery (TV seriál)
Zero Larp Thirty (S07E17)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
The Thumb Affair (S01E04)
The Crossroads of History (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Gene and Courtney Show (S06E07)
Nešika (TV seriál)
Happy Campers. Happier Trails (S05E24)
2014 Bobovy burgery (TV seriál)
Work Hard or Die Trying, Girl (S05E01)
Franklin a Bash (TV seriál)
Love Is the Drug (S04E03)
Wilfred (TV seriál)
Resistance (S04E09)
Responsibility (S04E07)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
A River Runs Through Bob (S04E01)
Manžel k pohledání (TV seriál)
For Better or for Worse (S02E24)
Sleeping with the Enemy (S02E23)
Happily Divorced... With Children (S02E22)
další epizody (7)
Mike a Molly (TV seriál)
Mind Over Molly (S04E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
A More Perfect Union (S04E21)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
The Unbearable Like-Likeness of Gene (S03E08)
Manžel k pohledání (TV seriál)
Follow the Leader (S02E17)
A Star Is Reborn (S02E16)
The Back-Up Fran (S02E15)
další epizody (17)
Wilfred (TV seriál)
Služba (S02E09)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Torn Between Two Lovetts (S01E10)
Vegas Baby (S01E09)
A Kiss Is Just a Kiss (S01E08)
další epizody (10)
Wilfred (TV seriál)
Soucit (S01E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kurz rodičovství (S03E10)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Sni dál (S01E19)
Zpátky do školy (TV seriál)
Pascalův trojúhelník znovuobjevený (S01E25)
Agentura Jasno (TV seriál)
Gentlemani nevymřeli... ale někdo ano (S05E04)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Debata (S01E09)
Úvod do teorie filmu (S01E03)
Vražedná čísla (TV seriál)
Říše snů (S06E06)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2006 So noTORIous (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Exit Strategy (S03E12)
Fakin' It (S03E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noc splněných přání (S06E22)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Arrested Development (TV seriál)
Righteous Brothers (S02E18)
2004 Game Over (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Sad Sack (S02E05)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a televizní soutěž (S03E08)
2003 Arrested Development (TV seriál)
In God We Trust (S01E07)
2002 George Lopez (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vítr to ví (S05E09)
Hrátky s floutky (S05E08)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S05E06)
Chci lásku (S05E05)
Strach z flirtování (S05E04)
další epizody (10)
2000 Bette (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska o prázdninách (S04E07)
1999 Get Real (TV seriál)
Movie Stars (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
S nejlepšími úmysly (S07E19)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
Guys Like Us (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
The Original Wives Club (E11)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Kojení (S06E10)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Little Jerry (S08E11)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
The George Carlin Show (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

TV pořady

2018 America Says (TV pořad) - mod.
2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Orphan Black (22) | 1x02 Bermuda Triangle Colorful Pastrale | Watch now