foto

Evženie Pfeifferová

  • nar. 19.12.1988 (30 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se jako nejmladší ze čtyř sourozenců. Z prvního ročníku gymnázia v 16 letech přestoupila na Pražskou konzervatoř. Zde studovala herectví pod vedením Jana Novotného. Školu absolvovala v roce 2011. Jejími absolventskými rolemi byly ONA v „Psychóze ve 4:48“ autorky Sarah Kane v režii Davida Czesanyho a Matka v představení „Písečná kosa“ podle románu Vladimíra Körnera.

Její první filmovou zkušeností byla po prvním ročníku na škole hlavní role ve filmu To horké léto v Marienbadu režiséra Milana Cieslara, kde byl jejím hereckým partnerem Milan Kňažko.

Evženie pracuje na zdokonalení svých jazykových schopností a její touhou je hrát mluvené role v různých jazycích. Navštěvovala také lekce herectví v angličtině pod vedením castingdirectora Davida Stejskala.

Má syna Matěje (nar. 2012) a Jana (nar. 2017), a jejím manželem je od roku 2017 výtvarník a filmový architekt Jan Pfeiffer.

Evženie Pfeifferová

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pražské orgie
2016 Lída Baarová
2015 Život je život
2014 V tichu
2011 Hranaři
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
2016 Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2015 Poslední vízum (TV seriál)
2012 Život je ples (TV seriál)
Konkurz (E10)
Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (15)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (13)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
The Old Dark House (1963) | The Layover 2017 BRRip XviD AC3-EVO[EtMovies] 22 minutes | ► Gotham