foto

Meryl Streep

  • nar. 22.6.1949 (69 let)
    Summit, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Meryl Streep
    Creative Artists Agency
    9830 Wilshire Blvd
    Beverly Hills, CA 90212-1825
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2019 Little Women
The Laundromat
2018 Mamma Mia! Here We Go Again
Mary Poppins se vrací
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2016 Božská Florence
2015 Nikdy není pozdě
Sufražetka
2014 Dárce
Síla života
Čarovný les
2013 Blízko od sebe
2012 Druhá šance
Movie: The Movie
2011 Železná lady
2010 Higglety Pigglety Pop! V životě musí být něco víc, nežli mít vše
2009 Fantastický pan Lišák
Julie a Julia
Nějak se to komplikuje
The Magic 7 (TV film)
2008 Mamma Mia!
Pochyby
2007 Hrdinové a zbabělci
Odvlečen
Temná hmota
Ten večer
2006 Mravenčí polepšovna
The Music of Regret
Zítra nehrajeme!
Ďábel nosí Pradu
2005 Prime
2004 Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
Manchurianský kandidát
2003 Bratři jak se patří
2002 Adaptace
Hodiny
2001 A.I. Umělá inteligence
1999 Chrysanthemum
Hudba mého srdce
1998 Jediná správná věc
Tanec na konci léta
1997 Především nikomu neublížím (TV film)
1996 Marvinův pokoj
Předtím a potom
1995 Madisonské mosty
1994 Divoká řeka
1993 Dům duchů
1992 Smrt jí sluší
1991 Chraň si svůj život
1990 Pohlednice z Hollywoodu
1989 Rabbit Ears: The Fisherman and His Wife
Ďáblice
1988 Tailor of Gloucester, The
Výkřik ve tmě
1987 Jako nepoddajný plevel
Rabbit Ears: The Tale of Mr. Jeremy Fisher
Rabbit Ears: The Tale of Peter Rabbit
1986 Hořkost
1985 Vzpomínky na Afriku
Víc než dost
1984 Little Ears: The Velveteen Rabbit
Zamilován
1983 Silkwoodová
1982 Alice at the Palace (TV film)
Klid noci
Sophiina volba
1981 Francouzova milenka
1979 Kramerová versus Kramer
Manhattan
Svedení Joea Tynana
Uncommon Women... and Others (TV film)
1978 Lovec jelenů
1977 Deadliest Season, The (TV film)
Julie
Secret Service (TV film)
1975 Everybody Rides the Carousel

TV seriály

2019 Sedmilhářky (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2011 Terapie online (TV seriál)
2008 Web Therapy (TV seriál)
2003 Andělé v Americe (TV seriál)
Milénium se blíží: Špatná zpráva (E01)
2001 School (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo děvče (S06E07)
1978 Holocaust (TV seriál)

Dokumentární

2018 Every Act of Life
The Harvey Weinstein Scandal
This Changes Everything
2017 100 Years - vyp.
Five Came Back (TV seriál) - vyp.
The Price of Victory (E03) - vyp.
Combat Zones (E02) - vyp.
The Mission Begins (E01) - vyp.
2016 Starring Austin Pendleton
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
Auschwitz - vyp.
Nora Ephron: Všechno je námět
Shout Gladi Gladi - vyp.
2014 The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
2013 Eastwood Directs: The Untold Story
Girl Rising
Paul McCartney - 'The Making Of Queenie Eye'
2012 A Fierce Green Fire: The Battle For a Living Planet
Arktida 3D
Radioman
2011 Pollen
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
2009 Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý
Tell Them Anything You Want: A Portrait of Maurice Sendak (TV film)
Životopisy: Meryl Streepová (TV film)
2008 ABBA: Mamma Mia! Story (TV film)
Theater of War
2006 Annie Leibovitz: Život objektivem
Hurricane on the Bayou
Wrestling with Angels: Playwright Tony Kushner
2005 Karen Blixen - en fantastisk skæbne
L'hebdo cinéma (TV seriál)
2004 AFI Tribute to Meryl Streep (TV film)
Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
2003 Freedom: A History of Us (TV seriál)
Monet's Palate: A Gastronomic View From the Gardens of Giverny
Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute (TV film)
2002 New York at the Movies (TV film)
There's Only One Paul McCartney (TV film)
2001 Dustin Hoffman - jednička ve své třídě (TV film)
Finding the Truth: The Making of 'Kramer vs. Kramer'
Papp Project, The
2000 Clint Eastwood: Dokument (TV film)
Režiséři: Clint Eastwood
1999 The Directors (TV seriál)
1998 Christopher Reeve: A Celebration of Hope (TV film)
Eternal Memory: Voices from the Great Terror
Portrét Leonardo
1997 Američtí režiséři: Sydney Pollack
Assignment: Rescue
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
Living Sea, The
1994 A Century of Cinema
Century of Women, A (TV seriál)
1993 Right Said Fred: Fred Schepisi Film Director (TV film)
1991 Age 7 in America (TV film)
1984 In Our Hands
1981 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV film)
Kiss Me, Petruchio (TV film)

TV pořady

2018 Oscar 2018 (TV pořad)
2017 Oscar 2017 (TV pořad)
The 74th Golden Globe Awards (TV pořad)
2015 87. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2015 (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2013 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
AFI Life Achievement Award: A Tribute to Shirley MacLaine (TV pořad)
Módní styl hvězd (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2012 (TV pořad)
The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards (TV pořad)
The Orange BAFTA Film Awards 2012 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 Zblízka (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 81. Annual Academy Awards (TV pořad)
BAFTA Film Awards 2009 (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2009 (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2008 Stand Up to Cancer (TV pořad)
2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)
BAFTA Film Awards 2007 (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2007 (TV pořad)
2006 78. Annual Academy Awards (TV pořad)
2004 At the Movies (TV pořad)
The 56th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 75. Annual Academy Awards (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Nobel Peace Prize Concert (TV pořad)
2001 Nobel Peace Prize Concert (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The View (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
To the Contrary (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
1983 Best of Everything, The (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Omnibus (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Paul McCartney: Queenie Eye (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
El Descenso (2005) 6.9/10 | Marta Morilla - Reka Nyari Photoshoot | FHM Sweden - January 2019